Back to top

El CD Riudoms, amb més de mitja permanència al sac

Les de Raúl Lucha se situen sisenes de la lliga amb 28 punts, unes xifres que els permet tenir bona part de la salvació aconseguida tot i que falten deu jornades per acabar la competició domèstica.

Vuit victòries, quatre empats i només quatre derrotes. Aquest és el balanç del CD Riudoms en la segona temporada a la Primera Nacional, on ja sumen vint-i-vuit punts i se situen en la sisena posició, en plena zona noble de la classificació. L'objectiu de l'equip groc per aquest curs no és cap altre que la permanència, i a hores d'ara, ja tenen més de mitja anhelada salvació al sac.

Les riudomenques se situen vint punts per sobre del Centre Cultural i Esportiu Sant Lluís de les Illes Balears, penúltim de la Primera Nacional amb vuit punts, que només ha guanyat dos partits aquest curs i que seria el primer equip que baixaria de categoria. Ara mateix al Riudoms li falten deu partits per acabar la temporada, és a dir, trenta punts en joc. La dinàmica positiva del conjunt del Baix Camp i la irregularitat de l'equip balear, conviden a pensar que la permanència riudomenca arribarà més aviat que tard.

Millorar els números de l'any passat

Tot plegat mentre les de Raúl Lucha tenen un partit ajornat contra l'Espanyol B, cinquè de la lliga i que, precisament, és el conjunt que se situa dos punts per sobre de l'equip del Baix Camp. Tot i la bona ratxa de les grogues, l'ascens de categoria queda lluny (a 14 punts), i el següent objectiu seria millorar els registres assolits el curs passat, quan el Riudoms va aconseguir la setena posició de la Primera Nacional amb quaranta punts.

Paraules clau:

Notícies relacionades