Back to top

El centre comercial La Fira de Reus s'omple el primer dia de reobertura

Les noves mesures han permès als centres comercials obrir les seves portes després de gairebé dos mesos tancats.

Primer dia de reobertura i el centre comercial la Fira es veia així: llargues cues per entrar als negocis i els clients agraïts per poder tornar a les tendes. L'augment de contagis per la Covid-19 després de Nadal va obligar a tancar els centres comercials el passat 7 de gener. Gairebé dos mesos en què els clients desitjaven poder tornar, ja que les compres en línia no acaben de convèncer al no poder veure el tipus de tela o emprovar-se la roba.

Les vendes, perjudicades pel tancament

centre comercial

El tancament d'aquests comerços ha comportat que molts treballadors hagin de tornar a l'ERTO i que les vendes dels negocis hagin disminuït notablement. De fet, Laura Blasco, dependenta de La Fira, assegura que en aquests dos mesos, el negoci s'ha vist perjudicat, ja que no s'ha pogut facturar el mateix, malgrat oferir la possibilitat de comprar en línia.

L'obertura dels centres comercials només es permet entre setmana, però tant treballadors com usuaris agraeixen aquesta flexibilització de les mesures i esperen que no els tornin a tancar, després de Setmana Santa.

Els restauradors continuen tancats

La gerent de la Fira Centre Comercial, Mayte Forján, ha assegurat que "avui hem obert amb molta alegria". Tot i això, ha subratllat que els establiments de restauració encara han de continuar tancats. Per aquest motiu, demanen al govern que els tingui en compte i que acabi amb aquesta diferència entre establiments.


do montsant

 

Paraules clau:

Notícies relacionades