Back to top

El centre comercial El Pallol és excepció i reobre les seves botigues

El fet d'estar a cel obert i formant part de la trama urbana fa que pugui obrir tots els seus locals, a diferència de la resta de centres comercials que no ho podran fer fins a la fase 2.
El Pallol

El Pallol llueix un aspecte més normalitzat des que ha obert els seus comerços en aquesta fase 1 de desconfinament. Els comerciants estan contents d'haver pogut reprendre la seva activitat després de dos mesos parats.

Tot i que els centres comercials encara no poden obrir, i s'han d'esperar fins a la fase 2, El Pallol ha pogut fer un pas endavant ja que està a cel obert i forma part de la trama urbana de la ciutat.

80% d'establiments oberts

En un primer moment, només van poder obrir 7 establiments. Ara, una setmana després, el 80% dels seus comerços ja estan oberts al públic i s'espera que a finals de setmana grans establiments com Desigual, C&A o Mobles Boom obrin limitant el seu espai.

El Pallol reobre

Optimistes tot i les pèrdues econòmiques

Durant aquests dos mesos de parada, El Pallol ha fet front a unes pèrdues econòmiques important. Malgrat la situació, els comerços es mostren optimistes de cara al futur i demanen que la ciutadania segueixi comprant com sempre. L'obertura d'aquests comerços s'ha fet com a la resta de la ciutat, respectant les mesures higièniques i de seguretat.

El Pallol

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades