Back to top

El Centre Social El Roser ja és una realitat

Després de més de dos anys de feina aquest dimecres s'ha inaugurat aquest nou equipament municipal per a persones en situació de vulnerabilitat.

Inserir persones en el món laboral i oferir un bon servei de menjador i rebost a les persones usuàries del centre. Aquests són els dos principals objectius amb els quals treballarà el Centre Social el Roser, que des d'aquest dimecres, ja està inaugurat. L'equipament és un dels grans projectes del govern, i precisament, la regidora de Benestar Social, Montserrat Vilella, ha assegurat que la ciutadania s'ha de sentir orgullosa de tenir un centre d'aquestes característiques a Reus.

Centre de referència al país 

De fet, el mateix alcalde Carles Pellicer ha destacat que el Centre Social el Roser és la millor inversió que s'ha fet des que és batlle de la ciutat i que és un centre de referència al país.

El menjador social és únic a la ciutat i té la capacitat d'acollir uns 240 àpats diaris. Pel que fa a la zona rebost social, aquesta pot atendre unes 400 famílies al mes. El centre també gaudirà d'un alberg amb un allotjament que pot ser temporal o com a residència per a persones adultes en situació d'exclusió social. Aquest servei podrà acollir un màxim de 16 usuaris i entrarà en funcionament els pròxims mesos. 

Paraules clau:

Notícies relacionades