Back to top

El CF Reddis, en estat de gràcia

Els de Marc Carrasco es plantaran a la lliga d'ascens després d'encadenar quatre triomfs consecutius. Només han cedit tres empats i dues derrotes en vint-i-dos partits de la primera fase

Cultural Bonavista, Altafulla, Vila-seca i Atlètic Roda de Barà han estat les últimes víctimes del futbol del Reddis. Els roigs-i-negres han acabat la primera fase de la temporada de la millor manera possible, encadenant quatre triomfs consecutius, certificant la seva superioritat en la lliga regular.

Els números del Reddis

El Reddis ha acabat com a líder indiscutible del subgrup 8A de la Segona Catalana amb 54 punts. A més a més, els de Marc Carrasco són el conjunt que més gols ha celebrat (62), i el que menys n'ha encaixat (18). Precisament, l'home gol del Reddis ha estat Erik González, tercer màxim golejador de la lliga amb 15 gols. 

cf reddis

Les sensacions

Marc Carrasco assegura les bones sensacions amb les quals ha acabat el Reddis "han de donar un plus" en aquesta segona fase. El tècnic creu que "hem acabat en un dels millors moments del curs", subratllant que l'equip està "assumint la responsabilitat i el compromís de voler jugar en camp contrari i de ser protagonistes". 

Està previst que el calendari de la fase d'ascens a la Primera Catalana es publiqui aquest mateix dijous. D'altra banda, el Reddis ja ha anunciat de manera oficial l'arribada de Xavi Jaime, exjugador del juvenil i del filial del Club de Futbol Reus Deportiu, que prové de la Unió Esportiva Rapitenca.

Paraules clau:

Notícies relacionades