El CF Reddis s'imposa al CD Morell

El projecte futbolístic de ciutat comença de la millor manera possible: victòria del CF Reddis per 0-2 al camp del CD Morell.

El Club de Futbol Reddis ha sumat el primer triomf de l'any a la Segona Catalana. Els de Marc Carrasco han plantejat un partit molt seriós, i s'han imposat al Club Deportiu Morell per zero a dos. Tot i que a la primera part no hi ha hagut gols, els roigs-i-negres s'han avançat en el marcador amb un gol d'Oriol Benito al minut 59, després d'una bona centrada.

Sis minuts després, Estivill ha fet el segon gol del duel després d'una falta. D'aquesta manera, el projecte de ciutat entre el Reddis i la Fundació comença sumant els primers tres punts, en el primer dels tres partits consecutius que disputarà fora de casa. Aquesta setmana, els de Carrasco jugaran al camp del Cambrils Unió, equip que també ha guanyat aquesta jornada.