Back to top

Un club que crea talent

La Fundació Futbol Base Reus continua sent un club referent del futbol base català. Fins a set jugadors i jugadores de l'entitat roig-i-negra jugaran en categories inferiors de clubs de futbol professional.

El Barça és el club que més ha fitxat aquest estiu a la base de la Fundació. Les infantils Izarbe Grao, Montse Alabart i Júlia Garriga, que s'havien proclamat campiones de lliga enguany, posen rumb al conjunt blaugrana. Un equip de nivell, ja que l'Espanyol també s'ha emportat Janna Torres del conjunt roig-i-negre. El club perico també ha pescat Emma Rosendo, juvenil del Reus que l'any passat havia debutat amb el primer equip del club.

En categoria masculina hi ha hagut dos equips de primera divisió que també han fitxat a can Reus. Isaac Sunyer, de l'infantil B, ha fet les maletes per jugar amb el València, mentre que el cadet Derek Casasola jugarà amb el Girona. Des del 2007, més de 50 jugadors i jugadores provinents de la base reusenca s'ha incorporat a equips de clubs professionals, un fet que demostra que l'entitat reusenca és una fàbrica de talent. 

Paraules clau:

Notícies relacionades