Back to top

El Club Tennis Reus Monterols, seu del trofeu Comte Godó SUB-14

El torneig, que s’organitza de la mà de la Federació Catalana de Tennis i a proposta d’Esportcat, es disputarà a Girona, Lleida, Sabadell i Reus.

El Club Tennis Reus Monterols acollirà a les seves instal·lacions una de les quatre fases prèvies del Comte de Godó SUB-14, durant quatre caps de setmana a partir del 14 de gener. Els tres primers caps de setmana aniran destinats a jugar les eliminatòries i en el quart es disputaran les finals (4 i 5 de febrer).

Coincidint amb el dia de les finals, se celebrarà el Family Day amb clínics per a joves i adults, sorteig d'entrades pel torneig ATP 500 i moltes sorpreses més.

El campió i campiona de cadascuna de les proves rebrà una invitació per disputar la fase final del torneig, que se celebrarà la setmana del 15 al 23 d'abril a les pistes del Reial Club de Tennis Barcelona-1899, on els nens i les nenes classificats podran viure en primera persona l'experiència d'un torneig d'alta competició i conviure amb els jugadors professionals. De moment, Rafa Nadal i Carlos Alcaraz ja han confirmat la seva participació per a la pròxima edició, que serà el 70è aniversari del torneig.

Paraules clau:

Notícies relacionades