Back to top

Còctel solidari per recaptar fons contra l'Alzheimer a Salou

La terrassa de l'Hotel Olympus Palace de Salou acollirà un nou còctel amb causa solidària. Per a aquesta edició, que se celebrarà el 20 de setembre, suma esforços amb la Fundació Rosa Maria Vivar de Reus. Els fons recaptats aniran destinats a la lluita contra l'Alzheimer, la causa per la qual treballa des de fa anys la Fundació reusenca.

Vistes solidàries des de la terrassa de l'Hotel Olympus Palace de Salou, que acollirà una nova edició de còctel amb causa. Serà el dia 20 de setembre i aquesta vegada tindrà com a motiu la lluita contra l'Alzheimer que impulsa la Fundació Rosa Maria Vivar. Per a l'esdeveniment, que tindrà un cost de 50 euros i també s'hi podrà contribuir des de la fila 0, l'hotel comptarà amb diversos col·laboradors. A la cuina, per exemple, amb un xef local d'Estrella Michelin. 
  
Des de la fundació creuen que és una nova oportunitat per donar a conèixer la seva obra, i els fons recaptats aniran destinats a la tasca de recerca per prevenir l'Alzheimer. 
  
Tot i que no hi ha registres de malalts d'Alzheimer, les estadístiques estimen que al Camp de Tarragona unes 7.000 persones pateixen. I pel que fa al diagnòstic, cada vegada és en persones més joves: ara ja volten els 65 anys. Per això, la Fundació insisteix en la divulgació de les accions preventives, com ara la reserva cognitiva, que consisteix a fer treballar el cervell a totes les edats.

Paraules clau:

Notícies relacionades