Back to top

Comença la 3a edició del Castellvel Musicfest

Alguns concerts són gratuïts i la resta oscil·len entre els cinc i els deu euros.

Arrenca la tercera edició del Castellvell Musicfest: un festival que oferirà més d'una desena de concerts aquesta pròxima setmana. Les actuacions tindran lloc als espais més emblemàtics del municipi. L'edició s'iniciarà amb una nit d'òpera i cançó, a càrrec de la soprano Ximena Agurto, el tenor Roger Padullés i el pianista anglès Alan Branch, a la idíl·lica Ermita de Santa Anna.

Després, i al llarg dels deu dies que durarà el festival, es podrà gaudir de la música  d'artistes com Lildami, considerat un dels referents actuals de la música urbana dels Països Catalans, i Ars Aurea Ensemble, un sextet de cordes que reunirà músics membres de prestigioses orquestres nacionals i internacionals. 

Una crida a visitar Castellvell

Es tracta d'una iniciativa que va néixer en pandèmia amb una mirada molt lligada a la música clàssica, però que s'ha anat consolidant i ha derivat en una proposta transversal que ofereix música per tots els públics. Des del consistori han procurat que tothom se senti atret a algun dels concerts, com també fan una crida a les poblacions properes a venir a Castellvell.

Indrets emblemàtics del municipi

Els concerts tindran lloc a la plaça de Maria Rosa Solé i Gaspà, coneguda com el pati del consultori, a la pista poliesportiva, a l'església de Sant Vicenç i a l'Ermita de Santa Anna. Alguns són de pagament, amb preus populars, i d'altres gratuïts. A més, enguany es poden adquirir dos tipus d'abonaments, abonament per a 3 concerts disponibles pel preu de 20 euros i abonaments per a 6 concerts disponibles pel preu de 30 euros.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades