Back to top

Comença la Setmana de l'Art de Catalunya

És la segona edició d'un esdeveniment que s'allargarà fins el 25 de novembre i que proposa més de 80 activitats arreu del país. A Reus les galeries Anqui'ns i Antoni Pinyol seran protagonistes.

Les Galeries d'Art de Catalunya impulsen per segon any consecutiu una setmana intensa d'exposicions, visites guiades, rutes a peu, performance i dansa contemporània entre molts altres. És la Setmana de l'Art, que arrenca aquest 17 de novembre i que s'allargarà fins al pròxim dia 25. Nou jornades plenes d'activitats arreu del país amb la participació reusenca de les galeries d'art Anqui'ns i Antoni Pinyol

Ambdues galeries participen d'un Art Bus que sortirà de Reus el pròxim dia 25 de novembre i que visitarà el Castell de Vila-seca i l'exposició que allà s'hi exhibeix. A més també oferiran diverses visites comentades durant tota la setmana. 

Una vuitantena d'activitats

La Setmana de l'Art ofereix 84 esdeveniments i activitats arreu del país, des de Figueres, Sitges, Barcelona passant per Sant Cugat del Vallès o Balaguer, entre altres. Un esdeveniment impulsat des de la GAC, l'associació que engloba les galeries d'art de Catalunya. 

Paraules clau:

Notícies relacionades