Back to top

‘Converses, Trobades i Contes amb Animalons', llegir per connectar amb la natura

Així és com es titula el nou llibre de l’escriptora i pintora Sara Dalmau, que s'ha presentat aquest dissabte al Centre de Lectura de Reus.

Una oreneta que s’enamora d’un llangardaix, un reconeixement a la feina de les formigues, l’acte de salvar una papallona o, fins i tot, d’ajudar a morir a un escarabat. Aquestes són algunes de les reflexions que l’escriptora de l'Argilaga, Sara Dalmau, recull al seu llibre ‘Converses, Trobades i Contes amb Animalons’. Una obra que mostra la vinculació de l’autora amb el món natural i amb les seves ànimes, a través de vivències que es poden aplicar a la vida humana.

Es tracta d’un recull de contes curts que va dirigit a un públic adult i que compta amb més d’una trentena d’il·lustracions de la mateixa Dalmau. I és que, tot i que ella procedeix del món de la narrativa, en els últims anys ha realitzat gairebé una cinquantena d’exposicions de pintura. Per l’autora, escriure és un exercici necessari, tot i que dur i molt introspectiu, mentre que pintar és una oportunitat per marxar lluny i oblidar les preocupacions.

Al vestíbul del Centre de Lectura també es pot gaudir d’una exposició de pintura de la mateixa autora, titulada ‘Restes del Palau Fortuny-Madrazo a Venècia’. La mostra dona vida a les persones que vivien al palau, després de la notícia de la mort de Fortuny.

Paraules clau:

Notícies relacionades