Cop d'autoritat a Sant Sadurní

Segona victòria en quatre dies del Reus Deportiu Miró. Els de Jordi Garcia han superat el Noia (3-6) en un partit en què els roigs-i-negres han demostrat que volen la tercera plaça de l'OK Lliga.

La cita a l'Ateneu de Sant Sadurní es presentava complicada. Pel rival -crescut a l'OK Lliga i amb la moral alta després de Luso-, i pel que estava en joc -tres punts que col·locarien el Reus tercer-. I més difícil s'ha posat quan el Noia ha començat el partit amb un gol de Manrubia després d'una bona triangulació local. Era el minut tres i el duel es posava costa amunt.

El Reus, lluny de reaccionar, ha vist com un contraatac ha permès al conjunt local ampliar les distàncies en el marcador. Jordi Ferrer ha patinat d'àrea a àrea per assistir a Aleix Esteller. En els moments d'incertesa, Marc Julià aprofitava un refús de Zapater per tornar a posar els roigs-i-negres al partit

Vendaval ganxet

No seria fins a la segona part que arribaria la traca del Reus. Àlex Rodríguez empataria el partit, fent gala de la qualitat de la seva pala. Quan semblava que els de Jordi Garcia s'avançarien en el marcador, una falta directa de Roc Pujades tornava a avançar el conjunt local.

El gol no ha descentrat el Reus, que ja estava situat al partit. Felipe Castro ha tornat a empatar el duel amb un bon cacau des de fora de l'àrea. El xilè allarga el seu estat de gràcia de cara a la porteria. A partir del tres a tres, el partit només ha tingut els colors ganxets.

Marc Julià des de la falta directa posaria el Reus per davant en el marcador per primera vegada, i minuts després, Àlex Rodríguez situaria el tres a cinc amb una autèntica delicatessen. En un contraatac frenètic, el de Sant Hipòlit ha aixecat la bola, l'ha picat i l'ha enviat al fons de la xarxa. Continua sent el pitxitxi de l'OK Lliga, ara amb 41 gols. El mateix Julià ha fet el 3-6 definitiu al darrer minut.

El Reus, tercer

Els de Jordi Garcia encadenen dues victòries en quatre dies, i amb el partit jugat avui, ja no en té cap de pendent. Ara se situen en el tercer lloc de la classificació, empatat amb el CH Caldes, que té un partit menys. Dissabte el Reus podrà tancar una setmana perfecta a la pista del Palafrugell.