Back to top

El Cor Lianna presentarà l'espectacle “Recordant els 70” a la Selva

L'exitosa gira de la formació de Castellvell del Camp, dirigida per Rosa Sanahuja, proposa un viatge a través dels grans èxits musicals de la dècada

El Cor Lianna de Castellvell del Camp presentarà l'espectacle musical “Recordant els 70”, aquest divendres 17 de novembre, a les 20 h, al Castell del Paborde de la Selva del Camp. El concert, sota la direcció de Rosa Sanahuja, reunirà una quarantena de membres del cor dalt de l'escenari en un viatge pels grans èxits musicals de la dècada dels anys 70.

Després de l'èxit de la gira, arriba a la Selva l'espectacle en què apareixeran les cançons seguint un fil conductor teatralitzat, mentre el públic gaudeix d'un repertori molt conegut i interpretat amb moviments coreogràfics.

Al concert no hi faltaran èxits tan variats com 'Pols en el vent' (Dust in the wind) de Kansas; 'Imagine' de John Lennon; 'Que tinguem sort' de Lluís Llach; 'Un beso y una flor' de Nino Bravo; 'Waterloo' d'Abba; 'Highway to hell' d'AC/DC o 'Rivers of Babylon' de Boney M, entre molts altres.

El concert és organitzat pel Grup de Dones de la Selva i l'entrada serà a través del sistema de taquilla inversa.

Paraules clau:

Notícies relacionades