Back to top

CP Voltregà i Pas Alcoi, rivals del Reus Deportiu Miró a la Lliga Catalana

El Reus Deportiu Miró ja coneix els seus rivals per la Lliga Catalana, una competició en la qual tornaran a competir després de l'absència de la temporada passada.

Club Patí Voltregà i el PAS Alcoi -acabat d'ascendir-. Aquests són els dos rivals que tindrà el Reus Deportiu Miró a la fase de grups de la Lliga Catalana. Una edició que tornarà a comptar amb els de Jordi Garcia, després de la volguda absència de la temporada passada. El partit contra els osonencs es disputarà el 21 d'agost, mentre que contra els valencians serà el 27 d'agost, i en ambdós casos, els partits serien al Palau d'Esports. Enguany la Lliga Catalana compta amb 12 equips, dividits en quatre grups: 

  1. Barça, l'Igualada HC i el Girona CH
  2. CH Caldes, CP Calafell i CH Palafrugell
  3. Reus Deportiu Miró, CP Voltregà i PAS Alcoi -acabat d'ascendir-
  4. CE Lleida Llista, CE Noia i CP Manlleu -acabat d'ascendir-

Si els roigs-i-negres queden primers o segons del seu grup, disputarien els quarts de final (31/08 o 01/09). En cas d'una nova victòria, les semifinals seran el 3 de setembre i la final el 7 del mateix mes. El Reus Deportiu Miró buscarà revalidar un títol que ha aconseguit dues vegades: la temporada 2016-2017 i el curs 2017-2018. 

Paraules clau:

Notícies relacionades