Back to top

Creix un 39% el voluntariat a Reus

Una setantena de persones s'han fet voluntàries en alguna entitat de Reus durant aquest 2019. Unes xifres superiors respecte a les del 2018.
Punt del Voluntariat de Reus

Moltes persones han acudit al Punt del Voluntariat de Reus situat al Centre Cívic del Carme per apuntar-se com a voluntaris a les més de 40 entitats que existeixen a la ciutat.

Concretament, el nombre de voluntaris ha augmentat un 39% respecte a l'any anterior i és que el Punt del Voluntariat treballa cada dimarts a la tarda i dijous al matí des de fa 6 anys com a intermediari entre els voluntaris i les entitats.

Assessorament al Punt del Voluntariat

Assessorament personalitzat

Tal com explica la tècnica del Punt del Voluntariat de Reus, Laura De La Morena, les persones que vénen a assessorar-se per ser voluntàries realitzen una petita entrevista per saber en quina entitat encaixen millor els seus interessos.

Canvi de tendència entre homes i dones

El servei municipal del Punt del Voluntariat, que forma part de la Federació Catalana de Voluntariat Social, ha observat aquest 2019 un balanç positiu d'aquest, sobretot pel que fa a l'equilibri entre dones i homes. Expliquen que aquest sector ha estat sempre molt feminitzat i que actualment, un 53% són dones voluntàries i un 47% homes.

Paraules clau:

Notícies relacionades