Back to top

Les entitats es promocionen pel Dia Internacional del Voluntariat

Una vintena d'organitzacions han participat en la 4a Mostra d'Entitats de Voluntariat amb l'objectiu d'atraure voluntaris.
ONCE a la 4a Mostra d'Entitats

La mostra que inicialment tenia lloc a la plaça del Prim, s'ha traslladat a l'Antiga Llotja de Reus a causa de la pluja. Un acte organitzat pel Punt de Voluntariat amb l'objectiu de promoure, informar i assessorar totes aquelles persones que volen ser voluntàries. A la mostra han participat entitats conegudes com Creu Roja-Reus, ARSU, ONCE i Reus Refugi.

Més voluntaris que el 2018

L'activitat ha coincidit amb el Dia Internacional del Voluntariat en un any en què més d'una setantena de persones, d'entre 15 i 65 anys, s'han apuntat per participar en algun projecte de voluntariat portat a terme per entitats de la ciutat. Es tracta d'un canvi de tendència respecte als darrers anys.

Mostra d'Entitats

El Punt de Voluntariat

L'objectiu d'aquest servei municipal és promoure i informar dels projectes de voluntariat que ofereixen les entitats de la ciutat amb la finalitat d'atraure persones voluntàries. Així mateix, assessora les persones que volen fer voluntariat i necessiten conèixer l'oferta i on dirigir-se.

Paraules clau:

Notícies relacionades