Back to top

Crides a manifestar-se sense mascareta i incomplir el toc de queda a Reus

El grup de telegram "Toque de Queda Reus" reuneix ja a més de 400 persones

Des de fa uns dies persones de Reus disconformes amb les mesures adoptades per frenar la pandèmia s'estan organitzant mitjançant un grup de Telegram anomenat "Toque de queda Reus" .

En aquest grup s'hi poden trobar tan curiosos, persones que neguen l'existència del virus com d'altres que simplement no estan d'acord amb les diverses restriccions adoptades pel Govern darrerament o que les consideren excessives

La manifestació d'aquest dimecres a la nit, que va acabar amb diversos incidents, i que va arribar a reunir mig miler de persones, neix precisament d'aquest grup de Telegram.

Incomplir el toc de queda al Mercadal

Una de les propostes que s'estan debatent al grup de cara a futures accions seria organitzar una nova protesta a la plaça del Mercadal, però aquesta vegada amb la voluntat de resistir-hi més enllà de les 10 de la nit, moment que comença el toc de queda.

Alguns dels membres també proposen accions més contundents, com ara el tall de carreteres.

Disparitat d'opinions

telegram

Entre els membres d'aquest grup existeixen discrepàncies importants, tan en l'estratègia a seguir a partir d'ara, com amb la necessitat o no de complir les mesures sanitàries a l'hora de manifestar-se i dur a terme les protestes. En el que si sembla haver-hi consens és en la necessitat de seguir fent-se sentir 

Notícies relacionades