Back to top

Cues per fer-se la prova ràpida de detecció de Covid-19

Arrenca amb alta afluència de reusencs el cribatge intensiu de Tests d'Antigen Ràpid. Les proves de detecció de Covid-19 es dirigeixen a persones asimptomàtiques a partir de 16 anys.

Unes 500 persones han passat, aquest matí de dissabte, pel CUAP St. Pere de Reus a fer-se el test ràpid de detecció de Covid-19. Els usuaris han rebut els resultats en poca estona. Les proves serveixen per poder aïllar ràpidament els positius i trencar, així, les cadenes de transmissió del virus.

proves cribatge cuap St. Pere

Els punts de cribatge es mandindran diverses setmanes

En aquests moments els cribatges intensius al Camp de Tarragona s'estan fent a Reus i a Tarragona, i es preveu que les proves s'allarguin diverses setmanes, amb la voluntat que no es produeixin massificacions de persones. Les proves d'aquest dissabte a Reus s'han fet entre les 9 i la 1 del migdia, i al voltant de les 11 hores ja no s'ha admès ningú més a la cua perquè la capacitat de testos del dia ja estava completa. Els representants de Salut de la zona s'han mostrat satisfets amb la nombrosa assistència d'usuaris que s'han volgut fer voluntàriament la prova, i creuen que el canvi d'estratègia en els cribatges és positiu per frenar l'evolució de la pandèmia. 

Els horaris de les proves a Reus, que es fan simultàniament en dos mòduls externs a l'edifici del CUAP St. Pere, són:

-Dissabte i dimecres de 9 a 13h

-Dilluns, dimarts, dijous i divendres de 15:30 a 19:30.    

Paraules clau:

Notícies relacionades