Back to top

David Gelmà: "Espero aixecar algun títol"

David Gelmà ja ha estat presentat com a jugador del Reus Deportiu Miró 2021/2022. El jugador prové del Girona CH, amb qui va anotar trenta-quatre gols la temporada passada.

El davanter David Gelmà ja es fotografia amb la samarreta del Reus Deportiu Miró. Amb el 96 a l'esquena, el jugador provinent del Girona CH ha subratllat en la seva presentació que "jugar al Reus és una satisfacció personal" i que "espera aixecar algun títol". Les negociacions entre el club i el jugador han estat "fàcils", ja que segons Gelmà, "quan et truca el Reus, tot el que tinguis damunt la taula ja no ho has de tenir en compte".

Gelmà promet "sacrifici, treball i moltes ganes. No em sé prendre les coses a mitges, vinc a donar-ho tot i a aportar el meu granet de sorra a l'equip". El nou jugador reusenc desitja "adaptar-me ràpid, al joc de l'equip i als companys". 

No és el relleu d'Àlex Rodríguez

Toni Sánchez, director esportiu del Reus, ha destacat que "no hem de veure el David com un substitut de l'Àlex, perquè a més a més són jugadors diferents". El que sí que tenen en comú els dos jugadors és el gol, com demostra els trenta gols que ha anotat Gelmà en aquesta OK Lliga. Mònica Balsells, presidenta del club, ha subratllat que "hem muntat un equip amb gent jove i molt de futur". "Esperem que puguem celebrar moltes victòries", ha conclòs. 

Paraules clau:

Notícies relacionades