Back to top

Martí Zapater: "Per mi és un orgull venir al Reus"

El Reus Deportiu Miró ja ha presentat el primer fitxatge de cara la temporada 2021/2022: es tracta de Martí Zapater, porter provinent del CE Noia Freixenet.

Martí Zapater és el nou encarregat de tancar amb pany i forrellat la porteria del Reus Deportiu Miró. El jove, de vint-i-tres anys, prové del CE Noia Freixenet, on hi ha jugat les darreres quatre temporades. Zapater ha "donat les gràcies al Reus per confiar en mi" i que és un "orgull venir aquí". 

L'estil de joc ofensiu del Reus i que l'entrenador sigui Jordi Garcia han estat dos punts clau perquè el porter vesteixi la samarreta ganxeta. Garcia va fer debutar Zapater a l'OK Lliga amb la samarreta del CE Vendrell. Amb el binomi Càndid Ballart-Martí Zapater (que lluirà el dorsal 10), el Reus tindrà una de les porteries més solvents del món de l'hoquei. 

La temporada vinent serà llarga -nova Lliga Europea i l'OK Lliga-, per aquest motiu el Reus "volia un porter amb la mateixa solvència que el Càndid", segons ha dit Mònica Balsells, presidenta de l'entitat. La plantilla reusenca tindrà onze jugadors, dividits en dos porters i nou jugadors de camp. "Creiem que amb la quantitat i exigència dels partits, no podem tenir un únic porter", ha dit el director esportiu Toni Sánchez.

La setmana vinent el Reus presentarà nous fitxatges. 

Paraules clau:

Notícies relacionades