Back to top

Definit el nou cartipàs municipal de Cambrils pel proper mandat

El consistori Cambrilenc tindria enllestit el repartiment de carteres del nou govern. Amb el socialista Alfredo Clúa al capdavant, el nou cartipàs municipal constaria de 10 regidories i noves àrees com la d'Espai Públic i Transició Energètica.

El Govern de Cambrils format pel PSC, Esquerre Republicana Junts i En Comú Podem tindria definit el repartiment de regidories. Tot plegat amb alguns noms renovats i la creació de noves àrees tal com ha avançat la Revista Cambrils. En total es constituiran deu regidories sota l'alcaldia del socialista Afredo Clúa.

ERC

L'exalcaldessa Camí Mendoza, d'Esquerre Republicana, s'encarregarà de la regidoria de Turisme, Platges i Esports a banda de ser primera tinent d'alcalde i la regidora del barri de l'Eixample Vila. Els republicans també es queden amb les carteres d'Hisenda, compres i Contractació encapçales per Aleix Rom qui també serà regidor del barri del Port. Neus Càrdenes, s'estrena en aquest mandat amb les regidories de Promoció Econòmica, Govern Obert i Participació Ciutadana a més, de ser regidora de Vilafortuny i Alejandro García portarà la nova regidoria d'Espai Públic i Transició Energètica i serà regidor del barri del Regueral.

Gràfic amb el cartipàs municipal Cambrils ERC

PSC

Pel que fa al Partit Socialista, s'encarregarà de la regidoria d'Organització i Salut, Igualtat i Inclusió de la mà de Gemma Balanyà qui s'estrena com a regidoria i qui també se'n cuidaria del barri del Nou Cambrils, mentre que Enrique Arce, una altra de les noves cares el consistori cambrilenc, serà el regidor de Mobilitat, Seguretat Ciutadana i Ajuts Europeus, i també del barri del Molí de la Torre.

Gràfic amb el cartipàs municipal Cambrils PSC

Junts

Enric Daza, de Junts, continuarà portant la regidoria d'Urbanisme, Obra Pública i Activitats, una cartera que va gestionar en l'anterior mandat fins al passat mes de febrer. També és el segon tinent d'alcalde i regidor dels barris de Ponent. Laura Mellau, també de Junts, serà regidora del barri de l'Eixample Platja i tornarà a portar les regidories d'Atenció Ciutadana i Joventut, unes àrees que ja va dirigir al mandat 2011-2015 i Teresa Recasens, una altra de les cares noves al consistori portarà la cartera de Festes, Nova Ciutadania i Benestar Social a més de ser la regidora del barri de la Parellada i Pinaret.

Gràfic amb el cartipàs municipal Cambrils Junts x Cambrils

En Comú Podem

Per últim Jordi Barberà d'En Comú Podem debutarà com a regidor d'Educació, Cultura i Patrimoni. També és el tercer tinent d'alcalde i regidor del Barri Antic.

Gràfic amb el cartipàs municipal Cambrils En Comñu Podem

Aquest nou cartipàs s'aprovarà al proper ple ordinari del mes de juliol, una sessió en què també es donaran a conèixer altres qüestions com la composició, atribucions i funcionament dels òrgans municipals; les dedicacions i retribucions dels regidors, entre d'altres.

Paraules clau:

Notícies relacionades