Derrota que ho manté tot igual

El Reus FCR ha perdut el primer partit de la temporada a casa davant del Vilanova (0-2), però manté el lideratge de la Primera Catalana una setmana més.

FOTOGRAFIA: Andrés Romero

Una vermella directa a Raúl Melo al minut 19 de partit ha condicionat el duel entre el Reus FCR i el CF Vilanova. Els de Marc Carrasco han hagut de jugar més de setanta minuts amb inferioritat numèrica, i, tot i això, han gaudit de bones ocasions per fer el primer. La diana, però, ha arribat pel bàndol visitant, amb un xut des de fora de l'àrea d'Òscar Garcia (0-1). Abans del descans, el Vilanova ha sentenciat amb el segon, obra d'Alejandro Frutos (0-2). Els roigs-i-negres han intentat capgirar el marcador a la segona part, però el resultat no s'ha mogut.

D'aquesta manera, el Reus posa punt final a una ratxa de dotze partits sense perdre, amb la primera derrota de l'any i la primera del curs a l'Estadi.

Enfadats amb l'arbitratge

Un cop l'àrbitre Enric Montero ha ensenyat la vermella a Melo, no ha tingut aturador. El col·legiat ha ensenyat fins a deu targetes grogues al conjunt reusenc, i també ha expulsat un dels ajudants de Marc Carrasco. Tampoc s'ha quedat curt amb el Vilanova, que ha vist sis grogues. Tot i el repertori de targetes ensenyades, ni Montero ni el linier han volgut veure una agressió sobre Víctor Oribe al minut tres de partit, una acció que, molt probablement, hagués canviat la dinàmica de l'enfrontament.

Perd tota la part alta

La part positiva és que el Reus FCR continua com a líder en solitari de la Primera Catalana. El Valls, segon, ha ensopegat al camp del Viladecans (1-0) i els roigs-i-negres defensaran la primera posició una setmana més. De fet, el Santfeliuenc i el Can Vidalet, tercer i quart, també han perdut; i el Santboià, cinquè, ha empatat. Precisament, aquesta setmana el Reus (53 punts) visita el difícil camp del Santfeliuenc, tercer amb 42 punts