Intractables a l'Estadi

El Reus FCR continua allargant la bona dinàmica després de superar el Can Vidalet a casa (2-0). Victor Oribe i Sergi Moreno han estat els golejadors roigs-i-negres.

Ja són deu partits a l'Estadi, i els números són pràcticament impecables: vuit victòries i dos empats. El Reus FCR de Marc Carrasco continua allargant el seu estat de forma després de superar el Can Vidalet (2-0), un rival complicat que, precisament, va ser el primer que va guanyar el conjunt roig-i-negre aquesta temporada.

Victor Oribe, protagonista amb un hat-trick la setmana passada, ha allargat un partit més la seva aliança amb el gol. Diagonal des del lateral i fins al balcó de l'àrea per enviar la pilota al fons de la xarxa (1-0). El domini roig-i-negre s'ha fet palès amb un gol de Modest Notario anul·lat per fora de joc. Ja a la segona part, Pol Benito ha regalat el segon a Sergi Moreno. Menció especial per Alejandro Verdejo, que suma més de 500 minuts consecutius sense encaixar cap diana.

Nou triomf d'un Reus que continua com a líder de la Primera Catalana amb tres punts d'avantatge respecte al Valls. Aquesta setmana, Viladecans-Reus per continuar la bona ratxa.