Back to top

Descomptes i promocions pels socis de la UBR i el Reus Deportiu

La Unió de Botiguers i el Reus Deportiu han signat un conveni de col·laboració amb l'objectiu d'impulsar el comerç de proximitat i l'esport local que beneficiarà als més de 4.000 socis d'ambdues entitats.

La Unió de Botiguers i el Reus Deportiu han signat un conveni de col·laboració amb l'objectiu d'impulsar el comerç de proximitat i l'esport local i pal·liar els perjudicis econòmics que ha causat la pandèmia.

Mònica Balsells, presidenta del Reus Deportiu ha afirmat que "estem molt orgullosos d'haver firmat aquest conveni de colaboració amb l'Unió de Botiguers de Reus en el que tant els nostres socis com els de l'ens comercial podran gaudir de diversos avantatges"

Matrícula gratuïta al tennis i pàdel

Els 4.000 socis del Reus Deportiu podran gaudir de descomptes en els diferents establiments de la Unió de Botiguers, adherits a l'acord, on realitzin les seves compres.

Meritxell Barberà, presidenta de la Unió de Botiguers, ha declarat que "la idea també és que un soci del Reus Deportiu decideixi anar a botigues de proximitat, a botigues de la Unió de botiguers de Reus perquè allà hi trobarà avantatges, solucions i un tracte amable i personalitzat".

D'altra banda, els 160 associats de l'ens comercial tindran la matrícula gratuïta a l'hora d'inscriure's per fer ús de les instal·lacions del tennis i pàdel del Reus Deportiu. Aquest acord signat té una vigència d'un any i neix amb la voluntat d'incentivar la col·laboració entre les entitats de la ciutat.


do montsant

Paraules clau:

Notícies relacionades