Back to top

Desmantellen una segona plantació amb 1.700 plantes de marihuana a Reus

Mentre desmantellaven una primera plantació, els agents van descobrir una segona, més sofisticada i més gran. Han detingut dos homes, un d’ells ferit en caure quan fugia de la policia. Més tard, van detenir 4 homes que intentaven robar en la nau on ja s’havia desmantellat la plantació

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Reus amb el suport dels agents de la Guàrdia Urbana de Reus van detenir la tarda del 26 d’octubre dos homes, com a presumptes autors dels delictes de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric

Una segona plantació

Aquesta plantació va ser descoberta mentre els agents desmantellaven una altra plantació de marihuana situada mot a prop del lloc dels fets.

En aquest cas, mentre els agents estaven efectuant comprovacions policials van advertir que molt a prop hi havia una segona nau amb indicis d’activitat il·lícita, al carrer Rovira i Virgili. En fer les primeres comprovacions i comprovar el consum elèctric gràcies als tècnics de la companyia van detectar un alt consum.

Un home va saltar per la finestra

Mentre feien gestions, els agents van observar com una persona saltava per una finestra situada a la part superior de la nau precipitant-se des d’una alçada de 6 metres aproximadament. Immediatament, es van activar els serveis sanitaris que en arribar van assistir a l’home i el van traslladar a l’hospital

A l’interior de la nau es va localitzar una plantació interior de marihuana amb unes instal·lacions més complexes i sofisticades, amb una utilització més eficient del consum energètic, equivalent en aquest cas a unes 30 llars.

En total es van comptabilitzar més de 1.700 plantes de marihuana en avançat estat de creixement i també 1.500 esqueixos llestos per trasplantar. També es van intervenir tots els elements indispensables en plantacions interiors d’aquest tipus de droga: focus, ventiladors, aires condicionats, tubs, filtres, etc.

Durant l’escorcoll de la nau, els mossos van localitzar i detenir un segon home. El primer, que havia estat traslladat a l’hospital també va quedar detingut. Segons les primeres indagacions, els dos detinguts molt probablement vivien a l’interior de la nau en règim de clausura. 

Els detinguts passaran durant les properes hores a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Reus.

Quatre detinguts in fraganti per intentar robar en la nau precintada

A darrera hora del dia d’ahir, els mossos van detenir quatre homes d’edats compreses entre els 22 i els 45 anys, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a la nau situada al carrer Rovira Virgili on hores abans s’havia desmantellat la plantació de marihuana. 

Pels volts de les 22.30 h, una de les patrulles de seguretat ciutadana que feia el patrullatge a la zona de la plantació va detectar una porta d’accés amb el cadenat trencat. En fer comprovacions van enxampar in fraganti quatre homes que pretenien robar a l’interior el material elèctric intervingut. 

Els mossos també van intervenir la furgoneta que els lladres havien utilitzat per arribar al lloc. 

Els detinguts, que acumulen una trentena d’antecedents policials, passaran durant les properes hores a disposició judicial.

marihuana

Paraules clau:

Notícies relacionades