Back to top

Segon detingut per la mort d'un home arran de la baralla del 29 de setembre al centre de Reus

Els Mossos d'Esquadra l'han localitzat aquest dijous al Parc de Sant Jordi

Els Mossos d'Esquadra han fet una segona detenció relacionada amb la mort d'un home, arran d'una baralla al carrer del vidre de Reus que va tenir lloc el passat 29 de setembre. Aquest segon arrest s'ha produït durant el migdia d'aquest dijous, 23 de novembre, segons informa Diari de Tarragona i han confirmat a Canal Reus fonts policials. El primer sospitós d'aquest cas d'homicidi va ingressar a presó, provisional i sense fiança, el 17 d'octubre.

Pel que fa al segon detingut, el rotatiu apunta que la policia catalana tenia informació segons la qual hauria tornat a freqüentar alguns llocs per on ja se'l veia habitualment abans que tingués lloc el crim. Un extrem que des dels Mossos d'Esquadra no es detalla. Finalment, se l'hauria trobat al Parc de Sant Jordi.

El primer detingut va ser localitzat a Terrassa el 7 d'octubre. Es tracta d'un home de 39 anys amb diversos antecedents policials al qual ja es va acusar d'homicidi. Tot plegat arran de la baralla que va tenir lloc el 29 de setembre a la nit i en la qual va quedar ferit un home de 47 anys que va acabar morint dos dies després a l'hospital.

Paraules clau:

Notícies relacionades