Back to top

Detenen un perillós delinqüent a l'Aeroport de Reus

Estava buscat per les autoritats judicials de Polònia

Agents de la Policia Nacional van detenir a finals d'agost un perillós delinqüent de nacionalitat polonesa, buscat per les autoritats judicials de Polònia, imputat per nombrosos robatoris amb violència i intimidació en cases habitades, delictes de lesions i robatoris violents en vehicles.

El fugitiu actuava amb extrema violència i emprant nombroses mesures de seguretat, fet que va propiciar una intensa recerca, que van tenir coneixement que podia acompanyar una dona a la sortida del seu vol a l'Aeroport de Reus.

Va oposar gran resistència

Per això i davant la possibilitat que anés armat, es va establir un ampli dispositiu policial que va acabar amb el fugitiu detingut, que portava documentació falsa a nom d'una altra persona de la mateixa nacionalitat i que en el moment de la seva detenció va oposar gran resistència.

Després de la seva detenció van portar el detingut davant l'autoritat judicial, a l'espera de portar a efecte el trasllat al jutjat de l'Audiència Nacional per traslladar-lo a Polònia, el país reclamant.

En l'operatiu hi han participat coordinadament membres de la Comissaria Provincial de Tarragona adscrits al Grup de Recerca contra el Crim Organitzat, en col·laboració amb el Grup especialitzat de Fugitius de la Comissaria General de Policia Judicial de la Policia Nacional.

Paraules clau:

Notícies relacionades