Back to top

Detingut després d'accidentar-se a la C-14 mentre fugia de la policia

L'home de 50 anys va ser detingut per furt, danys, conducció temerària i desobediència als agents de l'autoritat

Una patrulla de Cambrils va detenir ahir dijous dia 25 a les 17.24 h a Salou un home de 50 anys per furt, danys, conducció temerària i desobediència als agents de l'autoritat. A més, també tenia una ordre de detenció emesa per un jutjat de Valls.

El Grup Delinqüència Urbana Cambrils, mentre feia servei de prevenció, va detectar el vehicle i quan el va intentar aturar l'home va fugir a gran velocitat fins que a la C-14 a Salou va xocar contra la barrera de formigó que separa els carrils. Llavors, va sortir del cotxe i va fugir camp a través, però els mossos el van interceptar i el van detenir.

A l'interior del cotxe van trobar un catalitzador sostret i eines. Posteriorment, els mossos van localitzar el vehicle d'on havia furtat el catalitzador i es van posar en contacte amb el propietari per posar la denúncia. 

detingut salou

Una patrulla de trànsit li va fer la prova de detecció de drogues, que donar positiu a l'espera que el laboratori ho confirmi. El detingut passarà durant les pròximes hores a disposició judicial.

Paraules clau:

Notícies relacionades