Back to top

Detingut a Reus per intentar fer fora els llogaters del seu pis amb un martell

Una persona va haver de ser evacuada a l'hospital a causa de les lesions que li va provocar el detingut amb el martell

Fotografia: Ivan Compte

Aquest dijous, 22 de juliol a la tarda, els Mossos d'Esquadra van procedir a la detenció d'un home que hauria volgut entrar en un edifici aliè. Els fets van passar al carrer Jaume Vidal i Barraquer, al barri Mas Iglesias de Reus. Fins allà s'hi van desplaçar diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra, de la Guàrdia Urbana i un efectiu del SEM.

Al voltant de les 7 de la tarda, uns veïns van alertar d'un home que estaria causant desordres públics i que voldria entrar en un edifici a la força i armat amb un martell.

Una persona va haver de ser evacuada per lesions 

Fonts dels Mossos expliquen que el llogater hauria fet fora els inquilins de l'immoble el dia anterior perquè necessitava el pis, però els llogaters es van negar a abandonar la habitatge perquè consideraven que el propietari els havia avisat amb poca antelació. Quan els inquilins s'hi van negar, el propietari va voler accedir a l'edifici i els va voler fer fora a la força armat amb un martell.

El detingut, un home de 56 anys, va agredir diverses persones i va provocar lesions més greus a una d'elles que va haver de ser evacuada cap a l'hospital. Finalment, els Mossos van procedir a la detenció de l'home.

Paraules clau:

Notícies relacionades