Back to top

Detingut tres vegades a Reus en menys de 48 hores

El detingut va cometre dos delictes de robatori i va agredir la seva parella. Ara es troba ingressat a presó.

El passat divendres, 3 de març, a les 12 de la nit, els Mossos d'Esquadra van rebre un avís per un robatori a la travessera Nova de Sant Josep de Reus. Quan van arribar al lloc dels fets, van trobar el fugitiu enfilat a la cornisa de la façana interior del bloc de pisos, després d'haver robat un telèfon, un rellotge i unes ulleres en un dels pisos. Se'l va detenir i després se'l va deixar en llibertat.

Segona detenció per violència de gènere

L'endemà, al voltant de les 14.30 h, el mateix individu va tornar a ser detingut, en aquesta ocasió per la Guàrdia Urbana, per un cas de violència de gènere. Els fets van passar al número 5 del carrer Antoni Aulèstia Pijoan, prop de la plaça de la Pastoreta. L'avís el va donar un vianant que en va ser testimoni del succés. La víctima, la seva parella, va ser atesa a l'Hospital Sant Joan de Reus. L'home va tornar a quedar en llibertat. 

Tercera detenció

Finalment, el diumenge a les 8 del matí, l'home va robar en un altre pis del mateix bloc, on ell resideix. I se'l va tornar a detenir. En aquest moment, el jutge va dictaminar presó pel detingut, en veure que acumulava més de 20 antecedents. Ara està en presó preventiva.

Paraules clau:

Notícies relacionades