Back to top

Dualitat d'opinions respecte al carril bici de la carretera de Castellvell

Durant aquest mes de juliol s'ha canalitzat la fibra i ja s'ha hagut de regular el trànsit.

Les obres de remodelació de la carretera que connecta Reus i Castellvell ja estan en marxa. Durant aquest mes de juliol s'hi ha estat produint la canalització d'infraestructures per al pas de la fibra òptica i ja s'han iniciat els treballs per adaptar la incorporació d'un nou carril bici d'1,5m d'amplada a la carretera. Això provocarà un reajustament dels carrils per als vehicles rodats, cadascun passarà a tenir una amplada de 3,25 metres.

La carretera de Castellvell és una de les que té més trànsit de la Diputació de Tarragona, administració encarregada de l'execució de les obres, ja que uns 10 mil vehicles al dia hi circulen. La remodelació s'emmarca en el Projecte d'Actuacions Puntuals de seguretat i drenatge que la Diputació impulsa anualment a diverses carreteres de la seva xarxa viària.

Durant el proper mes d'agost arrencaran les obres principals, de pavimentació i nou asfaltat. En aquest moment serà quan la circulació per la carretera es veurà més afectada i regulada amb una senyalització viària i semàfors mòbils. Malgrat que al juliol ja s'ha vist regulat.

Opinió popular sobre el projecte del carril bici

El veïnat de Castellvell i dels municipis propers està polaritzat. Hi ha qui creu que és necessari i hi ha altres veïns i veïnes que valoren negativament la iniciativa.

Paraules clau:

Notícies relacionades