Back to top

Eliot obre un nou Cicle Grans Mestres al Fortuny

La primera proposta del curs ha servit per gaudir de l'obra del considerat com a creador de la poesia contemporania a través dels ulls de Francesc Cerro-Ferran. La reconeguda Mercè Sampietro ha estat l'encarregada de posar-hi veu acompanyada de l'actriu local Soraya Àvila i la ballarina Marie-Lou Renon.

El Cicle Grans Mestres ha tornat a l'escenari del Teatre Fortuny amb la primera de les propostes de la seva vuitena edició. 'Eliot dins Jo' és l'adaptació del director i dramaturg Francesc Cerro-Ferran de l'obra del reconegut poeta i premi Nobel de Literatura, Thomas Stearns Eliot. Tot plegat, a través de la traducció de l'obra, feta pel reusenc Josep Maria Jaumà.

Una adaptació de l'univers poètic d'Eliot que ha comptat amb Mercè Sampietro posant-li veu del poeta, l'actriu vilaplanenca Soraya Àvila en la figura de la dona d'Eliot, una figura sempre present però no reflectida en l'obra del poeta, i el moviment de Marie-Lou Renon representant l'atracció d'Eliot cap a la seva amant.

Una representació que ha tornat a comptar amb una gran resposta per part del públic del Fortuny, que valora una de les apostes més trencadores i amb més recorregut de la darrera dècada en l'escena teatral catalana.

Paraules clau:

Notícies relacionades