Back to top

Els 16 projectes que accedeixen a la primera fase de la Incubadora TIC de REDESSA

El període de captació va finalitzar amb 33 sol·licituds presentades i només 16 han estat seleccionades

La segona edició de la Incubadora TIC de REDESSA inicia el seu programa de mentoria i acceleració de projectes de base tecnològica amb un total de 33 projectes presentats, dels quals 16 podran accedir a la primera fase donat que compleixen els requisits de ser una startup, projecte o empresa constituïda amb una idea validada, o un prototip o producte mínimament viable i tenir un model de negoci basat en les TIC.

Aquesta setmana els 16 projectes seleccionats han exposat la seva idea de negoci davant d’un jurat format per representants de PIMEC, Clúster TIC, Fundació URV, Banc Sabadell, ACCIÓ i els responsables de la Incubadora TIC de REDESSA; que analitzarà el valor afegit de cada projecte, el seu equip promotor, el grau de diferenciació, la viabilitat econòmica i el grau de component TIC.

Sessions formatives pels finalistes

Un cop finalitzada la selecció, els projectes més ben valorats pel jurat accediran a les sessions formatives que en aquesta edició tindran un format bootcamp, amb un enfocament molt pràctic i intensiu.

Pel que fa al perfil dels projectes, gairebé la meitat són de Reus o el Baix Camp. La resta són del Tarragonès, l’Alt Camp i Barcelona. Majoritàriament, les tecnologies que utilitzen estan vinculades amb el Big Data, Blockchain, Intel·ligència Artificial i Internet de les Coses; mentre que per sectors, els grans eixos són el turisme, la indústria 4.0 i les ciutats intel·ligents. 

El bootcamp formatiu es farà del 22 de març al 8 d’abril i un cop finalitzi, es tornarà a fer una selecció, per triar els projectes més preparats per iniciar les mentories personalitzades.  

La Incubadora TIC de REDESSA té un pressupost de 60.000 euros i s’emmarca en el Pla de Reactivació Econòmica de l’Ajuntament de Reus.

Paraules clau:

Notícies relacionades