Back to top

Els balcons de Reus, decorats per Sant Jordi

Una iniciativa de Casa Navàs, qui ha invitat als reusencs i reusenques a tematitzar façanes i terrasses mitjançant la campanya #TotsFemSantJordi. La joia modernista de la ciutat també s'ha omplert de roses per celebrar la Diada del patró català.
Imatge de la Casa Navàs decorada per Sant Jordi

Ambient desgelat en aquesta Diada de Sant Jordi 2020. A la Plaça del Mercadal, ni paradetes, ni llibres, ni roses, ni gent ocupant el cor de la ciutat. Tot és ben diferent però si aixequem una mica el cap.

La Casa Navàs s'ha vestit de gal·la per celebrar la Diada del patró català, adornant la façana principal amb centenars de roses, com ja ho va fer l'any passat.

Una iniciativa que ha perdurat encara que aquesta es trobi en plena restauració del frontispici. La joia modernista de la ciutat però no ha estat l'únic edifici que ha engalanat les seves façanes i balcons.

Imatge de la Casa Navàs decorada per Sant Jordi
Imatge de la Casa Navàs decorada per Sant Jordi

#TotsFemSantJordi engalana els carrers de Reus

 A la Plaça del Mercadal molts reusencs i reusenques han decidit tematitzar finestres i balconades en aquest 23 d'abril. Una iniciativa que ha impulsat la mateixa Casa Navàs amb la campanya #TotsFemSantJordi.

Balcó engalanat a la Plaça del Mercadal

La proposta anima als ciutadans a utilitzar materials reciclats com pintures, plastilina, papers o colors per guarnir les cases amb motiu de la festivitat i a etiquetar la iniciativa a les xarxes socials. Balcó engalanat a la Plaça del MercadalA més a més, la casa ofereix descomptes exclusius, xecs regal d'entrades per a futures visites guiades i estrena un nou apartat al seu web que proposa activitats en família com tallers, treballs manuals, dibuixos modernistes per pintar o creacions de mosaics entre d'altres.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades