Els Barcelona Dragons ja són equip de playoff

La victòria a casa contra l'Stuttgart Surge els consolida com a líders de la conferència sud.

Els de l'estadi municipal ja tenen a la butxaca el lideratge de la conferència sud, com també la seva plaça a les semifinals. El partit d'aquest cap de setmana, a casa i contra l'Stuttgart Surge, ha estat tot un èxit. Els primers quinze minuts de duel van acabar amb un parcial de 35-0 favorable. Seguidament, tres touchdowns de Kyle Sweet, i dos més dels running back Toni Montón i Adrián Jiménez, van acabar-ho de posar tot de cara. Al segon temps, el ritme no va baixar, ni en atac ni en defensa. Tres touchdowns més, en aquest cas de Benjamin Plu, Toni Montón i Igor Maslanka, van fer pujar el marcador a 56-0.

Després de passar pels vestuaris, i malgrat que el partit estava totalment controlat pels de Weidinger, es va produir una baixada del ritme. Va ser en aquest tercer quart quan Zach 'Magic' Edwards va depassar les 5.000 iardes de pase, una fita històrica per la Lliga Europea de Futból Americà. De fet, es tracta del primer i de l'únic quarterback que aconsegueix aquesta xifra.

A l'últim quart, els alemanys van anotar el touchdown de l'honor i l'enfrontament va acabar-se amb un 62 a 8 definitiu. Amb aquesta victòria, encara queden dues jornades, una com a visitants i una com a locals, on els d'Andrew Weidinger lluitaran per disputar un únic partit de playoff a casa.