Els Barcelona Dragons sumen 5 victòries en 5 partits

Victòria contundent dels Barcelona Dragons contra l'Istanbul Rams per 41 a 7 a l'Estadi Municipal de Reus. Els amfitrions han guanyat 5 dels 5 partits jugats.

Victòria contundent dels Dragons

Partit, el d'aquest dissabte, amb clar domini dels Barcelona Dragons que no van donar opcions als Istanbul Rams. Al primer drive dels Dragons va arribar el primer touchdown. Kyle Sweet va recollir el passi de Zach Edwards a l'endzone, per inaugurar un marcador que arrodonia Giorgio Tavecchio fent bo l'extra point. Amb el marcador a 7 a 0, la defensa va ser capaç de frenar els moviments dels trucs. En el segon atac dels de Reus va arribar la segona anotació del partit, aquesta vegada protagonitzada pel mateix Edwards.

El marcador va quedar estancat en 13 a 0 durant bona part del segon quart, però passat el temps mort obligatori dels dos minuts, els Dragons van tornar a dominar el partit, primer amb un touchdown de Mario Flores, i després amb un altre de Benjamin Plu, pràcticament al final del temps.

Tavecchio va arrodonir les dues incursions a l'endzone rival arribant al descans amb un marcador de 27 a 0. El tercer període no va tenir actuacions destacades fins a falta d'encara no 6 minuts per finalitzar. Kylie Sweet va tornar a aparèixer situant el marcador 34 a 0, i poc abans d'acabar el període va arribar un drive espectacular dels amfitrions. Va ser en una seqüència en què pràcticament tot el pes va recaure en Adrián Jiménez fins arribar a la zona d'anotació.Tavecchio va arrodonir la jugada fent bo l'extra point i deixant el marcador 41 a 0. Aquest va ser l'últim punt dels locals, el conjunt que dirigeix Andrew Weidinger. Els Istanbul Rams van fer la seva anotació d'honor en els primers compassos de l'últim assalt, deixant el marcador definitiu en 41 a 7.

Continuen invictes

Amb aquesta victòria els Dragons continuen sense conèixer la derrota i se situen líders de la conferència sud de la Lliga Europea de Futbol Americà, amb cinc victòries. El proper matx serà aquest dissabte a les 6 de la tarda a l'Estadi Municipal, on els de Reus rebran els Vienna Vikings, l'altre únic equip invicte de la competició.