Back to top

Els Barcelona Dragons ultimen la plantilla

Els Barcelona Dragons han celebrat el darrer cap de setmana d'entrenaments per escollir qui seran els nous Dragons. La plantilla definitiva d'aquesta primera temporada es coneixerà al llarg d'aquesta setmana que ve

Falta poc més d'un mes perquè els Barcelona Dragons tornin a competir. Aquest cap de setmana s'han celebrat els últims entrenaments per concretar quina serà la plantilla encarregada de tornar a lluir el verd dels Dragons després de 30 anys. Un cap de setmana que també ha servit per fer una primera presa de contacte amb l'equip tècnic i començar a parlar d'objectius.

El General Manager dels Dragons, Bart Iaccarino, ha deixat clar que la seva aspiració és guanyar i arribar als play-offs. També ha dit que vol oferir als aficionats "un espectacle de qualitat" i que aquests la gent vagi orgullosa a l'Estadi.

"Volem oferir un espectacle de qualitat"

El Training Camp ha comptat amb tres sessions d'entrenament, dues dissabte i una diumenge, en què ja s'ha començat a treballar per posicions. Els jugadors són conscients que això només és el principi i celebren l'exigència professional amb què arrenca el projecte.

Una vegada completada la plantilla, que s'ha de conèixer oficialment al llarg d'aquesta setmana, els Barcelona Dragons començaran a entrenar de manera regular els dimarts, dimecres i dijous de cara al seu debut a la Lliga Europea de Futbol Americà el 19 de juny. Serà a l'estadi Municipal de Reus contra l'Stuttgart Surge.


optiques visio

Paraules clau:

Notícies relacionades