Back to top

Els Bons Reus s'obren a tothom

L'Ajuntament ha posat a disposició 12.000 bons que les persones no empadrinades a la ciutat podran utilitzar a comerços i serveis de Reus fins al 27 de desembre.

L'Ajuntament de Reus engega la tercera fase dels Bons Reus amb la posada en circulació de 60.000 € en bons adreçats a persones no empadronades a Reus. La campanya Bons Reus està inclosa al Pla de Reactivació Econòmica i Social impulsada pel consistori.

El calendari d'aquesta nova fase dels Bons Reus comença aquest mateix dilluns 16 de novembre i es poden descarregar bons fins al 13 de desembre o fins a exhaurir existències. L'ús dels bons s'allarga fins al dia 27 de desembre, que serà el dia que es posa fi a la campanya.

Les persones que desitgin descarregar els bons podran gaudir d'un descompte de 20 euros a partir de la utilització de 4 bons. L'objectiu principal de la campanya és continuar sent un referent del comerç al territori, de fet, la regidora de Promoció de Ciutat a l'Ajuntament de Reus, Montserrat Caelles, ha explicat que "la campanya està pensada per aquelles persones que tenen en la ciutat de Reus, el seu referent històric comercial i de serveis".

Aconsegueix els teus Bons Reus aquí

Èxit dels darrers Bons Reus

La posada en marxa d'aquesta tercera fase ve impulsada pels excel•lents resultats de les dues anteriors, on ja s'han descarregat un total de 73.542 bons dels 80.000 emesos i, per tant, en queden 6.458 de disponibles.

Pel que fa a l’impacte econòmic és en aquests moments de 1.258.095€, fet que multiplica gairebé per cinc la inversió municipal, superant les expectatives inicials, que eren  triplicar-la.

Paraules clau:

Notícies relacionades