Back to top

Els Dragons volen jugar la final de la Lliga Europea

L'equip dirigit per Andrew Weidinger haurà de superar els Viena Vikings (diumenge, 14:45 h) per aconseguir un bitllet per la final de la Lliga Europea de Futbol Americà.

En el segon any a la Lliga Europea de Futbol Americà, els Dragons han aconseguit el seu principal objectiu del curs: jugar el play-off pel títol. La franquícia de Bart Iaccarino viatjarà fins a Àustria per jugar contra els Viena Vikings amb el somni d'assolir una plaça per la final, que es jugarà el 25 de setembre a Klagenfurt, Àustria.

Els Vikings han acabat la fase regular com a líders de la conferència central amb deu victòries i dues derrotes, i han obtingut el segon millor registre de la competició. En els dos enfrontaments entre Dragons i Vikings de la lliga regular, els d'Andrew Weidinger es van veure superats pels austríacs. D'altra banda, els reusencs han acabat com a campions de la conferència sud, amb un balanç de vuit victòries i quatre derrotes, i arriben a la cita amb una mala ratxa de dues ensopegades consecutives (Hamburg Sea Devils i els mateixos Viena Vikings).

El duel entre Vikings-Dragons es jugarà diumenge al migdia (14:45 h), mentre que l'altra semifinal la jugaran l'Hamburg Sea Devils i els Raiders del Tirol.

FOTOGRAFIA: Barcelona Dragons

Paraules clau:

Notícies relacionades