Back to top

Els sindicats reivindiquen els drets laborals en un nou 1 de maig

Entre les reclamacions que fan a les administracions s'hi troba la derogació de la reforma laboral, així com també la necessitat d'aplicar urgentment plans econòmics específics per a la demarcació.

Els sindicats tornen a fer una crida a participar en les concentracions convocades per aquest 1 de maig, dia del treballador. Per segon any consecutiu, el dia del treballador se celebrarà en un context pandèmic, però ple de reclamacions dels sindicats a les administracions superiors. En aquest sentit, des de CCOO reclamen que els convenis sectorials recuperin la seva importància, mentre que des d'UGT insisteixen que és necessari complir amb l'augment del salari mínim interprofessional pactat si es vol erradicar la precarització.

Manifestació estàtica a Tarragona

És per aquest motiu que els sindicats UGT i CCOO han convocat una concentració estàtica a la Rambla de Tarragona, per posar de manifest com les condicions de treball s'han precaritzat a causa de la crisi. De fet, assenyalen que la crisi s'ha acarnissat amb dos sectors, les dones i el jovent, a més d'aprofitar-se de la precarització ja existent al sistema. En aquesta línia, insisteixen de la necessitat de sortir al carrer aquest 1 de maig per reclamar una millora urgent del mercat laboral.

Paraules clau:

Notícies relacionades