Back to top

Els treballadors de Reus Net s'encadenen a l'Ajuntament

Els treballadors de Reus Net arrenquen motors per les seves properes mobilitzacions amb un encadenament a la porta de l’Ajuntament.

Els treballadors de la recollida d’escombraries i la neteja viària de Reus s’han reunit durant el matí del divendres dia 1 de juliol a la porta de l’Ajuntament, per tal d’encadenar-se. Reivindiquen d’aquesta manera la necessitat de trobar una solució conjunta a les seves demandes. Àngel Martín de Sande, UGT Sanejament Urbà a la demarcació de Tarragona considera que des del primer moment, gran part de la culpa és de l’Ajuntament i de les empreses que agafen una baixa temerària.

Les protestes continuaran amb una vaga ja convocada que s’inicia el proper dilluns i que durarà 5 dies. Miguel Pérez, el president del Comitè d’Empresa de Reus Net afirma que ja van respectar les celebracions de la Festa Major de Sant Pere i que si no arriben a un acord comú entre l’empresa, l’Ajuntament i els treballadors, l’aturada podria allargar-se indefinidament.

“Pellicer, más soluciones y menos moto” i “¿Dónde està “Wally” Llauradó?” són les pancartes que han acompanyat el crit final de l’encadenament: “¡Por un convenio digno!”

La CUP insisteix a internalitzar la brossa

Paraules clau:

Notícies relacionades