Back to top

Els Xiquets de Reus es posen a punt per Sant Pere

Els de la camisa marró avellana ja fa setmanes que surten del seu local del carrer Rosich per assajar el tradicional pilar caminant que duen a terme el dia 28 de juny al vespre, en la tornada de Completes.

Reus ja respira ambient de Sant Pere, i aquest dilluns al vespre vam poder veure alguns elements del seguici festiu a la plaça del Mercadal posant-se a punt abans dels dies més intensos de la festa, sobretot després de dos anys sense poder ballar, dansar i aixecar castells pel centre de la ciutat.

És el cas dels Xiquets de Reus, que ja fa setmanes que surten del seu local del carrer Rosich per assajar el tradicional pilar caminant que duen a terme el dia 28 de juny al vespre, en la tornada de Completes.

Un pilar de quatre que recorre el carrer Major des de la Prioral de Sant Pere i que arriba, en un dels moments més icònics de la festa, fins a la porta de l'Ajuntament, enmig dels aplaudiments dels milers de persones que s'apleguen a la plaça del Mercadal.

Els de la camisa marró avellana encara tenen un assaig per davant, demà dimecres a dos quarts de 10 de la nit, abans de la diada de Sant Pere del pròxim dissabte, on actuaran amb els Castellers de la Vila de Gràcia i els Nens del Vendrell, cita on volen recuperar els vuit pisos després de l'aturada per la pandèmia.

Paraules clau:

Notícies relacionades