Empat insuficient a Alcoi

El Reus ha suat de valent per sumar un únic punt en la seva visita a la pista d'Alcoi. Diego Rojas i, novament, Sergi Aragonès, han estat els golejadors reusencs.

Tercera temporada consecutiva que el Reus no pot guanyar a Alcoi. El Francisco Laporta de la localitat alacantina és una pista complicada, i gairebé maleïda pels roigs-i-negres, que no hi guanyen des del 2019. L'Alcoi s'ha avançat en el marcador mitjançant un gol de Manel Hernández (1-0), però a un minut i escaig pel descans, Sergi Aragonès ha transformat un penal per fer l'empat (1-1).

A la represa, Diego Rojas ha aprofitat una passada a l'interior de l'àrea de Marc Julià per fer el segon i situar per primera i única vegada els ganxets per davant en el resultat (1-2). L'alegria a can Reus, però, ha durat ben poc: al cap de dos minuts, Gonzalo Pérez ha fet dues dianes en trenta segons i ha canviat la dinàmica del duel (3-2). I quan en faltaven cinc pel final, Sergi Aragonès amb un cacau llunyà ha fet el tercer i últim gol del partit (3-3).

Empat insuficient per les aspiracions d'un Reus que ha disputat l'enfrontament amb les sensibles baixes de Martí Casas i Maxi Oruste. Ara, els roigs-i-negres tenen més d'una setmana per preparar la cinquena jornada de l'OK Lliga contra el Noia, que es jugarà el diumenge 29 (12:30 h), al pavelló Olímpic de Reus.

FOTOGRAFIA: Imatge d'arxiu del Reus Deportiu.