Back to top

Sarzana, Calafell i La Vendéenne, rivals del Reus a la segona fase de la Champions

Els pròxims 3, 4 i 5 de novembre es disputarà l'última ronda prèvia a la fase de grups de la màxima competició continental.

L'endemà d'acabar la primera fase de la Champions, el Reus Deportiu ja coneix els seus rivals per la segona ronda de la competició europea. Els roigs-i-negres s'enfrontaran al Sarzana italià, al Calafell i a La Vendéenne francès. Aquesta segona fase es disputarà els pròxims 3, 4 i 5 de novembre, amb seu encara per determinar. L'any passat, els de Jordi Garcia també van començar l'aventura a la Champions en aquesta ronda i jugant a Itàlia, davant del Barcelos, el Braga i el Valdagno.

El partit inaugural del grup serà el derbi del Camp contra el Calafell (03/11), la segona jornada enfrontarà els reusencs contra el Sarzana (04/11), i en el darrer duel el Reus se les veurà amb La Vendéenne (05/11). Igual que l'any passat, la seu dels grups s'escollirà per ordre de rànquing internacional i, per tant, en el cas del grup del Reus, la preferència és pel conjunt francès i després pel Sarzana. Si cap dels dos equips volgués acollir la ronda, aleshores Reus o Calafell podrien fer-ho.

Els grups

  • Grup A: Oliveirense, Forte, Diessbach, Igualada.
  • Grup B: Valongo, Noia, Tomar, Herringen.
  • Grup C: Porto, Lleida, Coutras, Noisy.
  • Grup D: Sarzana, Reus, Calafell, La Vendéenne.

Paraules clau:

Notícies relacionades