Empat que ho deixa tot obert

Un gol en el darrer sospir de Sergi Aragonès dona el primer punt de la fase de grups al Reus Deportiu, que ha merescut guanyar el duel contra el Calafell (2-2).

FOTOGRAFIA: Reus Deportiu

Gerard Camps s'ha erigit en el principal protagonista de la primera part del Calafell-Reus. Només el porter local ha impedit que el conjunt de Jordi Garcia s'avancés en el marcador en més d'una ocasió durant els primers vint-i-cinc minuts. De fet, només començar el duel, Camps ha tingut fins a tres intervencions determinants. Més tard, el porter també ha evitat que el Reus s'avancés en el marcador amb un penal executat per Sergi Aragonès. Amb el domini roig-i-negre i sense gols s'ha arribat al descans.

Ja a la represa, els de Ferran López s'han aproximat més a la porteria de Càndid Ballart, amb bones intervencions del porter roig-i-negre. Marc Julià ha perdonat des de la directa, però ha aprofitat un refús per fer el primer (1-0). Ja en els últims cinc minuts, Jordi Ferrer ha fet l'empat (1-1) després d'una jugada on els àrbitres han assenyalat una dubtosa falta en atac del Reus. El mateix Ferrer ha enviat una directa al ferro a menys d'un minut, i quan faltaven deu segons, Arnau Xaus ha capgirat el marcador (1-2).

Empat sobre la botzina

Només posar la bola en joc, Sergi Aragonès amb un míssil des de la distància ha fet l'empat a dos definitiu en l'última acció de partit (2-2). Per qüestions de desempat, ambdós conjunts han acabat el duel amb una tanda de faltes directes que s'ha emportat el Reus. Resultat curt pels de Jordi Garcia, que han fet mèrits per obtenir la primera victòria de la fase de grups. Sense temps per descansar, els roigs-i-negres s'enfrontaran a La Vendéenne francès (dissabte, 18:00 h), en un partit que es podrà seguir en directe a Canal Reus.