La bola aturada penalitza al Reus

El desencert des de la bola aturada del Reus (0/6) i l'encert del Noia (2/4) ha decantat la balança cap al bàndol visitant.

Un u contra u de Sergi Aragonès contra Blai Roca, una bola al ferro de David Gelmà i un penal desaprofitat pel mateix 96 reusenc han estat les primeres oportunitats clares de gol del Reus, que ha sortit a la pista amb la intenció d'avançar-se en el marcador com més aviat millor. Amb el domini roig-i-negre, el Noia s'ha inflat de faltes i la desena ha arribat relativament de pressa. Marc Julià ha perdonat des de la directa en la primera opció i també en la repetició. Qui també ha fallat des de la bola aturada és l'equip de Pere Varias, amb una blava de Ferran Giménez desaprofitada per Martí Gabarró.

Segona part frenètica

FOTOGRAFIA: Reus Deportiu

La solidesa defensiva del primer temps ha acabat amb l'inici frenètic dels segons 25 minuts. Martí Casas ha perdonat la quinzena del Noia i Gabarró una blava a Casas, però en una vermella a David Gelmà, Gabarró ha avançat els visitants (0-1). Amb la desena del Reus, el mateix jugador sadurninenc ha tornat a ampliar les distàncies en el marcador (0-2). La reacció dels de Jordi Garcia ha estat bona, amb un gran gol de Marc Julià (1-2) que ha estat respost ràpidament per un bon aixeca i pica de Jordi Bargalló (1-3).

Després de perdonar una nova directa, Arnau Canal ha aprofitat una superioritat ganxeta per fer el segon amb un míssil des de la distància (2-3). El mateix Canal tampoc no ha pogut marcar en una blava que ha vist Jordi Bargalló a menys de dos minuts pel final i els visitants s'han emportat els tres punts. Una derrota que situa el Reus a la cinquena plaça de l'OK Lliga amb set punts de quinze possibles.