Back to top

Encarreguen un estudi per saber l'impacte econòmic d'exproReus

L'estudi ha de servir per calcular el volum de vendes assolit durant l'ExproReus, però també el que s'haurà consolidat els dies següents amb vendes iniciades durant la fira

Valoració molt positiva de l'edició 2023 de l'ExproReus per part de l'organització. Un balanç que expliquen que sorgeix d'haver comprovat que, en general, els expositors presents en aquesta edició n'han sortit molt satisfets. Hi ha sectors especialment optimistes, com el de l'automoció, amb marques concretes que han superat les expectatives, segons s'afirma des de Redessa.

El seu conseller delegat i regidor cap de Promoció Econòmica i Coneixement de l'Ajuntament de Reus, Josep Baiges, recorda que la fira tot just es va recuperar l'any passat després de les restriccions per la pandèmia. Ara, amb la plena normalitat consolidada, assegura que les percepcions permeten afirmar, sense dubtes, que l'ExproReus "té present i futur, i marge de millora".

Fa anys que no es fan públiques les dades d'assistents, i el certamen ha passat a funcionar, darrerament, amb entrada gratuïta. Tot i això, l'organització sí que té indicadors per calcular el volum de visitants. Uns indicadors que, novament, valoren positivament.

Baiges subratlla que cal veure la fira com una inversió i no com una despesa. La veu com una eina de promoció de la ciutat, però sobretot, de dinamització econòmica. És per això que, des de Redessa, s'ha encarregat un estudi d'impacte econòmic al Gabinet Ceres. Ha de servir per calcular el volum de vendes assolit durant l'ExproReus, però també el que s'haurà consolidat els dies següents amb vendes iniciades durant la fira.

Paraules clau:

Notícies relacionades