Back to top

Un equip immortal. La gesta del Reus de les sis copes | DOCUMENTAL

Un documental imprescindible per entendre la magnitud de la gesta del "Reus de les sis copes", explicada en primera persona pels seus protagonistes.

Un equip d'hoquei patins va protagonitzar una de les gestes esportives més impressionants que es recorden. Aquesta és la història d'un grup d'amics que van fer que el nom de Reus fos conegut a tot el món.

SINOPSIS

El documental explica la fita que va assolir l'equip mític del Reus Deportiu d'hoquei patins, guanyador de sis copes d'Europa. També repassa els vuitanta anys d'història de l'hoquei a la ciutat de Reus.

Joan Sabater, Juanma Vilallonga, Josep Maria Rabassa, Manel Boronat, Salvador Salvat, Pep Giralt, Baldomero Olivé i Oriol Prats, protagonistes d'aquella gesta, relaten en primera persona l'època més impressionant de l'esport reusenc i del Camp.

El documental, també compta amb les intervencions de l'historiador Joan Navais i del periodista Josep Cruset, autor del llibre "L'aventura del gran Reus". L'actual entrenador del Reus Deportiu Jordi Garcia, el capità Joan Salvat i la presidenta Mònica Balsells també formen part del documental.

  • Un documental de Canal Reus Televisió
  • Dirigit per Joel Gomis
  • Amb el suport de La Xarxa i la Diputació de Tarragona
  • Estrenat amb el patrocini de Virginias i Jobacar

Paraules clau:

Notícies relacionades