Espanya debuta a l'Europeu d'hoquei patins amb un empat contra França

Aquest dilluns ha començat el Campionat Europeu d'Hoquei Patins que se celebra a Sant Sadurní d'Anoia fins al pròxim diumenge.

La selecció espanyola ha debutat al Campionat Europeu d'Hoquei Patins de Sant Sadurní d'Anoia amb un punt després d'empatar a dos gols contra França. L'equip de Guillem Cabestany ha dominat el jove, especialment en la primera meitat, però la contundència dels germans di Benedetto ha impedit iniciar la competició amb una victòria.

Marc Grau ha marcat el primer gol d'aquest Europeu per a Espanya després de rebre una assistència de Xavi Barroso. Tot i el domini durant la primera meitat, el partit ha arribat al descans amb aquesta única diana.

Després de l'aturada reglamentària, Roberto di Benedetto ha empatat el duel amb un xut creuat que ha entrat per l'escaire de Carles Grau. Amb empat al marcador, Espanya ha tingut les més clares especialment en un u contra u de Sergi Aragonès amb el porter francès i un xut des de mitja distància de César Carballeira.

En el minut 41, Xavi Barroso ha marcat un autèntic golàs en jugada individual que donava l'avantatge a Espanya quan faltaven 9 minuts per al final. Però una blava a Marc Grau a menys de tres minuts pel final han facilitat a Carlo di Benedetto empatar el partit des de la bola aturada i situar el definitiu 2 a 2 en el marcador.

Aquest dimarts, la selecció que compta amb els roig-i-negres Martí Casas, Marc Julià, Sergi Aragonès i Càndid Ballart disputarà el segon duel de la fase de grups contra Portugal.